Crêpes légères en sucette au saumon et fromage frais

Crêpes légères en sucette au saumon et fromage frais

Hello everybody, it is John, welcome to our recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Crêpes légères en sucette au saumon et fromage frais. It is one of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Crêpes légères en sucette au saumon et fromage frais is one of the most popular of recent trending meals in the world. It's appreciated by millions every day. It is easy, it's quick, it tastes delicious. They're fine and they look wonderful. Crêpes légères en sucette au saumon et fromage frais is something which I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Crêpes légères en sucette au saumon et fromage frais, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Crêpes légères en sucette au saumon et fromage frais delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this particular recipe, we must first prepare a few components. You can have Crêpes légères en sucette au saumon et fromage frais using 9 ingredients and 13 steps. Here is how you can achieve it.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Crêpes légères en sucette au saumon et fromage frais:

  1. 80 g farine de sarrasin
  2. 45 g maïzena
  3. 3 oeufs entiers
  4. 20 cl lait écrémé
  5. 4 tranches de saumon fumé
  6. 1 boîte formage frais allégé
  7. 1 .C à soupe d'aneth ciselé
  8. 1 .C à soupe d'huile d'olive
  9. Sel, poivre

Instructions to make to make Crêpes légères en sucette au saumon et fromage frais

  1. Préparez les crêpes salées. Mélangez la farine de sarrasin,la maïzena et 1 pincée de sel dans un saladier.
  2. Creusez un puits au centre et ajoutez-y les oeufs entiers et le lait écrémé. Mélangez bien jusqu'à obtenir une pâte à crêpe bien lisse et homogène.
  3. Laissez reposer la pâte à crêpes pendant 30 minutes à température ambiante.
  4. Au bout de ce temps, faites chauffer une poêle à crêpes huilée avec l'huile d'olive, sur feu moyen.
  5. Quand la poêle est bien chaude, deposez-y une louche de pâte à crêpe, en l'étalant bien, puis faites cuire la crêpe salée pendant 1 à 2 minutes de chaque côté.
  6. Débarrassez la crêpe cuite de la poêle et répétez l'opération de cuisson avec le reste de pâte.
  7. Laissez les crêpes salées refroidir de côté.
  8. Quand les crêpes salée ont refroidi, étalez-les bien à plat sur un plan de travail.
  9. Tartinez une fine couche de fromage frais allégé sur chaque crêpe, puis par me met d'aneth ciselé. Déposez une tranche de saumon fumé par dessus.
  10. Roulez chaque crêpe sur elle-même, puis enfermez-les dans un film alimentaire pour les maintenir serrées. Placez les rouleaux de crêpe au réfrigérateur.
  11. Au moment de servir déballez les rouleaux de crêpes puis coupez-les en tronçons de 2 ou 3 cm d'épaisseur.
  12. Plantez une pique courte pour faire des petits fours, longue pour faire des sucettes.
  13. Servez bien frais ces sucettes de crêpes au saumon et au fromage frais pour l'apéritif, déposées sur un lit de salade verte.

As your experience and also self-confidence grows, you will certainly find that you have more all-natural control over your diet and adapt your diet regimen to your individual preferences in time. Whether you want to serve a dish that utilizes less or more active ingredients or is a bit more or less spicy, you can make simple changes to attain this objective. Simply put, begin making your recipes in a timely manner. As for fundamental cooking abilities for newbies you do not require to discover them yet only if you grasp some easy cooking techniques.

This isn't a full guide to fast as well as very easy lunch recipes yet its good food for thought. With any luck this will certainly obtain your imaginative juices streaming so you can prepare tasty meals for your family without doing way too many square meals on your journey.

So that is going to wrap it up for this special food Recipe of Award-winning Crêpes légères en sucette au saumon et fromage frais. Thank you very much for your time. I'm confident you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Cake feta epinard

Bowl cake à la semoule

Sauce à l'oseille au Cookeo 😋