Quesadilla-crêpe au poulet  sauce Barbecue🌮🥞

Quesadilla-crêpe au poulet  sauce Barbecue🌮🥞

Hello everybody, hope you are having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Quesadilla-crêpe au poulet  sauce Barbecue🌮🥞. It is one of my favorites. This time, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.

Quesadilla-crêpe au poulet  sauce Barbecue🌮🥞 is one of the most well liked of recent trending meals in the world. It's simple, it's fast, it tastes yummy. It's enjoyed by millions every day. Quesadilla-crêpe au poulet  sauce Barbecue🌮🥞 is something which I've loved my entire life. They are nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Quesadilla-crêpe au poulet  sauce Barbecue🌮🥞, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Quesadilla-crêpe au poulet  sauce Barbecue🌮🥞 delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this particular recipe, we must prepare a few components. You can cook Quesadilla-crêpe au poulet  sauce Barbecue🌮🥞 using 24 ingredients and 17 steps. Here is how you can achieve that.

Cette recette est une combinaison entre deux plats que j'adore: les crêpes et les quesadillas Mexicaines! J'ai voulu les revisiter en un seul plat original et riche en saveur😉😋

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Quesadilla-crêpe au poulet  sauce Barbecue🌮🥞:

  1. Pour les crêpes:
  2. 1 poivron rouge grillé et épluché
  3. 50 cl lait
  4. 3 oeufs
  5. 250 g farine
  6. 1 cuillère à café sel fin
  7. 1 pincée de sucre brun
  8. 1 cuillère à café persil séché
  9. 25 g beurre doux
  10. Pour la garniture:
  11. 3 blancs de poulet coupées en cubes
  12. 1 oignon rouge coupé
  13. 10 olives vertes dénoyautées et coupées en rondelles
  14. 1 gousse d'ail hachée
  15. 2 cuillères à soupe sauce barbecue
  16. 1 cuillère à soupe sirop d'érable
  17. Sel & Poivre
  18. 2 cuillères à soupe d'huile végétale
  19. 1 bol de purée de tomates bio
  20. 1 boule de burrata
  21. 1 cuillère a soupe de sauce barbecue
  22. 1 oeuf
  23. 1 petite botte de coriandre ciselée
  24. 8 tranches d'emmental

Instructions to make to make Quesadilla-crêpe au poulet  sauce Barbecue🌮🥞

  1. Préparation des crêpes: Dans un bol mixeur, mettez le poivron rouge avec le lait et mixez le tout. Ajoutez les œufs puis remixez.
  2. Ensuite, ajoutez la farine, le sel et le sucre, remixez.
  3. Enfin, ajoutez le beurre fondu et le persil séché puis remixez une dernière fois. Vous devez obtenir une pâte fluide mais pas liquide!
  4. Laissez reposer 30 min.
  5. Chauffez une poêle à crêpes antiadhésive légèrement graissée, puis versez une petite louche de pâte, bien la répartir.
  6. Faites cuire la crêpe jusqu'à ce qu'elle devient mate, décollez les bords avec une spatule, et retournez la crêpe. Quand elle est dorée, ôtez-la du feu et recommencez jusqu'à l'épuisement de la pâte. J'ai obtenu 8 crêpes car ma poêle est très grande, mais vous pouvez obtenir jusqu'à 15 crêpes de 22 cm de diamètre.
  7. Préparation de la garniture: Dans un bol, mettez les cubes de poulet, l'oignon, l'ail et les olives et mélangez l'ensemble.
  8. Salez, poivrez, puis ajoutez les deux cuillères de sauce barbecue et le sirop d'érable. Laissez reposer 10 minutes.
  9. Dans une poêle, faites chauffer l'huile puis faites revenir dedans le poulet.
  10. Quand ce dernier commence à cuire, ajoutez le bol de purée de tomates et bien mélanger.
  11. Faites fondre dans ce mélange la boule de burrata, puis ajoutez la troisième cuillère de sauce barbecue, un œuf et la coriandre ciselée, faites mijoter en remuant pendant 5 minutes.
  12. Garnissez chaque crêpe d'une louche de la préparation, une tranche d'emmental, puis fermez la crêpe en forme de triangle et placez-la dans un plat allant au four.
  13. Faites dorer et gratiner les crêpes pendant 5 minutes dans un four préchauffé à 220°C.
  14. Servez avec une salade verte ou une salade d'haricots rouges, maïs, et poivron cru.
  15. Avant de servir, j'ai badigeonné mes crêpes avec un peu de sauce barbecue, mais cela reste facultatif.
  16. Recette de crêpes de base inspirée du livre mon épicerie générale de Larousse. Le reste sort de mon imagination😊
  17. Bonne dégustation!

As your experience and also confidence grows, you will discover that you have more all-natural control over your diet and adjust your diet plan to your personal tastes in time. Whether you want to offer a dish that uses less or even more active ingredients or is a little more or less hot, you can make simple modifications to attain this objective. In other words, begin making your dishes on schedule. When it comes to standard cooking skills for beginners you do not need to learn them however just if you grasp some straightforward food preparation techniques.

This isn't a complete overview to quick as well as easy lunch dishes but its great food for thought. Hopefully this will obtain your innovative juices flowing so you can prepare delicious meals for your family members without doing a lot of heavy meals on your trip.

So that's going to wrap this up for this exceptional food How to Make Homemade Quesadilla-crêpe au poulet  sauce Barbecue🌮🥞. Thanks so much for your time. I'm sure that you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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