Magnum Cake : Poule de Pâques

Magnum Cake : Poule de Pâques

Hello everybody, hope you are having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Magnum Cake : Poule de Pâques. One of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Magnum Cake : Poule de Pâques is one of the most well liked of recent trending foods in the world. It is enjoyed by millions every day. It's easy, it's quick, it tastes yummy. They're fine and they look wonderful. Magnum Cake : Poule de Pâques is something that I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Magnum Cake : Poule de Pâques, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Magnum Cake : Poule de Pâques delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Magnum Cake : Poule de Pâques is Pour 10 magnum cakes. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To begin with this recipe, we must prepare a few components. You can cook Magnum Cake : Poule de Pâques using 4 ingredients and 8 steps. Here is how you cook that.

Cette recette de #Paques est très ludique à réaliser, et plaira autant aux petits qu’aux grands. Il s’agit des magnum Cakes (ou Popsicles). À première vue, on croirait voir des glaces, et pourtant, ces délicieux trompes l’oeil sont en réalité des gâteaux moelleux enrobés de chocolat, et plantés sur des bâtonnets. En plus d’être stupéfiants, ces magnum cakes sont également très faciles à réaliser. Il suffit de se munir d’un cake déjà préparé (acheté dans le commerce, ou fait maison, c’est encore mieux). J’ai utilisé ici mon cake au chocolat, parfait pour cette recette gourmande !

Recette à retrouver sur mon blog : https://volubilante.fr

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Magnum Cake : Poule de Pâques:

  1. 410 g cake au chocolat
  2. 100 g purée d'amandes complètes
  3. 250 g chocolat blanc
  4. Pâte à sucre

Steps to make to make Magnum Cake : Poule de Pâques

  1. Émietter le cake au chocolat.
  2. Incorporer la purée d’amandes complètes. Elle agit comme un liant et permet d’obtenir une pâte. Elle ne doit ni s’effriter, ni être trop collante. Ajuster la quantité jusqu’à l’obtention d’une pâte facilement malléable qui ne colle pas aux doigts.
  3. Former des boules de pâte en forme de magnum. Se munir de bâtonnets de glace, tremper le bout dans du chocolat blanc fondu, et planter dans les gâteaux.
  4. Former des boules de pâte en forme de magnum. Se munir de bâtonnets de glace, tremper le bout dans du chocolat blanc fondu, et planter dans les gâteaux.
  5. Laisser reposer 30 minutes au congélateur minimum.
  6. Faire fondre du chocolat blanc au bain marie, et verser dans un verre suffisamment haut et étroit. Ce récipient vous facilitera l’enrobage des magnum cakes.
  7. Plonger les gâteaux dans le chocolat blanc, et laisser figer. Le chocolat va rapidement sécher au contact du cake froid.
  8. Travailler la pâte à sucre et décorer en fonction de vos envies ! Pour faire des poules, modeler une crête, des yeux, un bec, et le barbillon. Utiliser du chocolat noir pour faire les pupilles, et le restant de chocolat blanc pour coller les modelages en pâte à sucre.

As your experience as well as self-confidence grows, you will certainly find that you have much more all-natural control over your diet regimen and adapt your diet plan to your personal tastes gradually. Whether you intend to offer a dish that uses less or even more components or is a bit essentially spicy, you can make easy changes to attain this goal. To put it simply, begin making your recipes in a timely manner. When it comes to standard cooking skills for newbies you don't need to discover them however only if you grasp some easy cooking methods.

This isn't a complete guide to quick and also easy lunch dishes but its great something to chew on. Ideally this will get your creative juices flowing so you can prepare tasty dishes for your family without doing a lot of heavy meals on your trip.

So that's going to wrap this up with this exceptional food How to Prepare Homemade Magnum Cake : Poule de Pâques. Thanks so much for reading. I am confident that you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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