44• 🎂 Number Cake Bergamote & sa mousse Framboise-Passion-Citron 🍰

44• 🎂 Number Cake Bergamote & sa mousse Framboise-Passion-Citron 🍰

Hey everyone, I hope you're having an incredible day today. Today, I will show you a way to prepare a special dish, 44• 🎂 Number Cake Bergamote & sa mousse Framboise-Passion-Citron 🍰. It is one of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.

44• 🎂 Number Cake Bergamote & sa mousse Framboise-Passion-Citron 🍰 is one of the most popular of recent trending foods in the world. It is enjoyed by millions every day. It's simple, it's quick, it tastes delicious. They are fine and they look fantastic. 44• 🎂 Number Cake Bergamote & sa mousse Framboise-Passion-Citron 🍰 is something that I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from 44• 🎂 Number Cake Bergamote & sa mousse Framboise-Passion-Citron 🍰, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare 44• 🎂 Number Cake Bergamote & sa mousse Framboise-Passion-Citron 🍰 delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make 44• 🎂 Number Cake Bergamote & sa mousse Framboise-Passion-Citron 🍰 is 6 à 8 personnes. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook 44• 🎂 Number Cake Bergamote & sa mousse Framboise-Passion-Citron 🍰 estimated approx 30 minutes.

To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook 44• 🎂 Number Cake Bergamote & sa mousse Framboise-Passion-Citron 🍰 using 20 ingredients and 13 steps. Here is how you can achieve that.

Ingredients and spices that need to be Get to make 44• 🎂 Number Cake Bergamote & sa mousse Framboise-Passion-Citron 🍰:

  1. Génoise au yaourt Bergamote
  2. 210 g farine
  3. 250 g yaourt à la Bergamote
  4. 190 g sucre
  5. 3 œufs entiers
  6. 1 pincée de sel
  7. 1 sachet de levure chimique
  8. Imbibage
  9. 3 c. à soupe jus de citron vert
  10. 10 cl d'eau froide
  11. Mousse aux fruits
  12. 1,5 L crème liquide Fleurette
  13. 1 pot mascarpone
  14. 400 g framboise
  15. 1/2 fruit de la passion
  16. 1 goutte d'arôme de citron
  17. Décoration
  18. Menthe fraîche
  19. Macarons
  20. Fruits aux choix

Instructions to make to make 44• 🎂 Number Cake Bergamote & sa mousse Framboise-Passion-Citron 🍰

  1. Dans un saladier versez vos 250 g de yaourt à la Bergamote.
  2. Ajoutez la farine/levure/œufs/sucre ainsi que la pincée de sel. Et battez le tout.
  3. Dans un moule spécial Number Cake versez votre préparation. ⚠️ ASTUCE ⚠️ si comme moi vous n'avez pas de moule adéquate, prenez une plaque de cuisson. 1️⃣ À l'aide de papier aluminium faites les contours du moule afin d'avoir une surface suffisamment haute. 2️⃣ Et ajoutez dans le fond du moule le papier cuisson. 3️⃣ Munissez-vous d'emporte-pièce carré afin de créer la forme de votre Cake. 4️⃣ Et pour finir versez votre préparation.
  4. Préchauffez 10 minutes à 120°C et enfournez à 150°C pendant 40 minutes chaleur tournante.
  5. Une fois cuit, laissez refroidir 2h et démoulez.
  6. Une fois le Cake bien froid coupez-le délicatement dans la longueur afin de pouvoir faire l'étage. Préservez la partie inférieure et supérieure.
  7. Dans un saladier versez vos 1,5 L de crème fleurette et montez-la en chantilly (jusqu'à obtention d'une texture très épaisse.) Ajoutez le pot de mascarpone, re-battez. ⚠️ Ne sucrez pas encore la Chantilly ⚠️
  8. 1️⃣ Séparez la chantilly dans 2 saladiers. Dans l'un d'eux versez 400 g de framboise, le 1/2 fruit de la passion, la goutte d'arôme de citron et battez le tout. 2️⃣ Dans le deuxième saladier ajoutez 2 c. à café de sucre.
  9. Dans un bol versez vos 10 cl d'eau froide et jus de citron vert mélangez.
  10. À l'aide d'un pinceau, imbibez la partie inférieure de votre mélange d'eau et jus de citron. Ajoutez votre mousse aux fruits à l'aide d'une poche à douille faites des points.
  11. Placez la partie supérieure du cake par dessus(sans appuyer,) imbibez-le aussi. Et ajoutez votre chantilly en répétant le processus précédent.
  12. Décorez à votre guise, avez vos fruits, vos feuilles de menthe, macarons etc..
  13. Votre délicieux Number Cake moelleux et fruité est prêt !! Bonne dégustation. 🎂👍🏽

As your experience and self-confidence grows, you will certainly locate that you have much more natural control over your diet regimen as well as adapt your diet plan to your personal tastes with time. Whether you want to serve a recipe that utilizes fewer or more active ingredients or is a bit more or less spicy, you can make simple adjustments to accomplish this goal. In other words, begin making your dishes on schedule. As for basic food preparation skills for newbies you don't need to discover them but only if you master some basic cooking methods.

This isn't a complete overview to fast and also easy lunch recipes but its great something to chew on. Ideally this will certainly get your creative juices streaming so you can prepare delicious meals for your household without doing way too many square meals on your journey.

So that is going to wrap it up with this exceptional food Steps to Prepare Any-night-of-the-week 44• 🎂 Number Cake Bergamote & sa mousse Framboise-Passion-Citron 🍰. Thanks so much for your time. I am sure you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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