No-cheese cake à la noix de coco et framboise

No-cheese cake à la noix de coco et framboise

Hello everybody, it is Louise, welcome to my recipe page. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, No-cheese cake à la noix de coco et framboise. It is one of my favorites. For mine, I'm gonna make it a bit tasty. This will be really delicious.

No-cheese cake à la noix de coco et framboise is one of the most popular of recent trending meals in the world. It is appreciated by millions every day. It is easy, it is quick, it tastes yummy. No-cheese cake à la noix de coco et framboise is something that I've loved my whole life. They're nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from No-cheese cake à la noix de coco et framboise, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare No-cheese cake à la noix de coco et framboise delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

Just in addition, the time it takes to cook No-cheese cake à la noix de coco et framboise estimated approx 20 min.

To begin with this recipe, we have to first prepare a few components. You can have No-cheese cake à la noix de coco et framboise using 18 ingredients and 3 steps. Here is how you cook it.

Voici un ovni pour certains, un classique pour les végétaliens adeptes du mouvement "Raw". Un cheese-cake sans cheese...
Et vous n'êtes pas au bout de vos surprises, ce dessert est cru, sans gluten, végétalien et à indice glycémique bas, par contre, il est aussi très gourmand !

No-cheese cake, parce qu'il ressemble à un cheese-cake, mais il est sans fromage, sans produit laitier, d'où son nom !

Ingredients and spices that need to be Prepare to make No-cheese cake à la noix de coco et framboise:

  1. Pour la croûte
  2. 100 g noix de coco râpée
  3. 60 g flocons de sarrasin (ou avoine sans gluten)
  4. 200 g d'amandes entières
  5. 100 g dattes
  6. Pour la crème
  7. 100 g noix de cajou
  8. 20 cl lait de coco
  9. 5 cl jus de citron (vert de préférence)
  10. 85 g d'huile de coco (désodorisée ou non)
  11. 80 g fructose (ou sucrant de votre choix)
  12. 1 CAC de vanille en poudre
  13. 6 CAS de noix de coco râpée
  14. Pour le coulis
  15. 200 g framboises congélées ou non
  16. 1 CAS de jus de citron
  17. 40 g fructose (ou sucrant de votre choix)
  18. 1 g d'agar-agar

Instructions to make to make No-cheese cake à la noix de coco et framboise

  1. Au préalable, mettez à tremper dans l'eau, de manière séparée, les noix de cajou, les amandes et les dattes. Egoutez-les. Mixez tous les ingrédients de la crôute (noix de coco rapée, flocons de sarrasin, amandes et dattes), dans un robot ou un blender puissant. Vous obtenez une sorte de pâte d'amande. Etalez cette pâte au fond d'un moule décerclable ou un cercle à patisserie d'environ 22 cm. Lissez avec le dos d'une cuillère à soupe.
  2. Mixez finement tous les ingrédients de la crème, avec votre robot. Faites faire des pauses à votre robot si nécéssaire, pour que le moteur de chauffe pas. Etalez la crème et lissez bien.
  3. Mixez les framboises avec le sucre et le citron. Diluez l'agar-agar dans 5 cl d'eau, faites bouillir 1 minute dans une casserole. Ajoutez le au coulis en mélangeant vivement. Etalez le coulis sur la crème. Faites pendre 2 heures au congélateur. Sortez votre no-cheese cake, un demi-heure avant la dégustation. Démoulez et décorer au gré de vos imagination.

As your experience as well as self-confidence expands, you will discover that you have more all-natural control over your diet plan and adapt your diet to your individual preferences gradually. Whether you wish to serve a dish that uses less or more active ingredients or is a little bit more or less hot, you can make simple adjustments to attain this objective. To put it simply, start making your dishes in a timely manner. As for standard cooking abilities for newbies you do not need to learn them yet just if you master some simple food preparation techniques.

This isn't a total overview to quick as well as easy lunch dishes but its excellent something to chew on. Hopefully this will obtain your imaginative juices moving so you can prepare tasty meals for your household without doing way too many heavy meals on your trip.

So that is going to wrap it up for this exceptional food Easiest Way to Make Ultimate No-cheese cake à la noix de coco et framboise. Thank you very much for reading. I'm confident that you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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