Médaillons de filet mignon de porc, sauce au poivre

Médaillons de filet mignon de porc, sauce au poivre

Hey everyone, I hope you are having an amazing day today. Today, we're going to make a special dish, Médaillons de filet mignon de porc, sauce au poivre. It is one of my favorites food recipes. For mine, I will make it a bit unique. This will be really delicious.

Médaillons de filet mignon de porc, sauce au poivre is one of the most well liked of recent trending foods on earth. It is enjoyed by millions daily. It's easy, it's quick, it tastes delicious. They're nice and they look fantastic. Médaillons de filet mignon de porc, sauce au poivre is something which I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Médaillons de filet mignon de porc, sauce au poivre, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Médaillons de filet mignon de porc, sauce au poivre delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Médaillons de filet mignon de porc, sauce au poivre is Pour 2 personnes. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Médaillons de filet mignon de porc, sauce au poivre estimated approx 6 min.

To begin with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Médaillons de filet mignon de porc, sauce au poivre using 9 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.

Nous aimons beaucoup le filet mignon de porc pour sa chair tendre, et la sauce au poivre je n'y résiste pas.

Ingredients and spices that need to be Take to make Médaillons de filet mignon de porc, sauce au poivre:

  1. 350 g filet mignon de porc
  2. 50 g crème liquide
  3. 2 c. à café poivre vert
  4. 200 ml d'eau + 2 c. à café de fond de veau
  5. 50 ml Madère
  6. 15 g beurre clarifié (ou huile)
  7. 1 c. à café maïzena
  8. au goût tours de moulin de poivre
  9. sel

Instructions to make to make Médaillons de filet mignon de porc, sauce au poivre

  1. Chauffez le Cookéo en mode dorer avec le beurre clarifié ou l'huile.
  2. Tranchez le filet mignon en 4 médaillons, poivrez au moulin.
    Faites dorer les médaillons pendant environ 1 min, en les retournant à mi cuisson.
  3. Retirez les médaillons du Cookéo, et versez le madère dans la cuve, ajoutez le mélange eau-fond de veau et le poivre vert.
  4. Ajoutez les médaillons, et programmez 6 min sous pression (cuisson rapide).

    Prélevez une louche de sauce et délayez-y la maïzena et reversez dans la cuve, mélangez.
  5. Ajoutez la crème liquide et poursuivez la cuisson en maintien au chaud, pendant 4 min.

    Bon appétit.
  6. Cuisson du plat en casserole :

    J'ai respecté les mêmes quantités des aliments.
    Faites fondre le beurre clarifié et faites-y colorer les médaillons de filet mignon poivrés, pendant 2 min à feu moyen, en les retournant à mi-cuisson.
    Retirez les médaillons, versez le madère dans la casserole, ajoutez le poivre vert et le fond de veau.
    Ajoutez la crème liquide, le sel, mélangez, puis ajoutez les médaillons de porc.
    Couvrez et laissez mijoter à feu très doux pendant 1h10.
  7. Enlevez les médaillons et ajoutez 1 c. à café de maïzena dans la sauce, mélangez au fouet, ajouter les médaillons et laissez épaissir pendant 2 min.

As your experience as well as confidence expands, you will discover that you have extra all-natural control over your diet plan as well as adapt your diet regimen to your personal preferences with time. Whether you want to offer a recipe that uses less or even more active ingredients or is a little bit basically spicy, you can make simple adjustments to achieve this goal. In other words, start making your dishes in a timely manner. When it comes to standard food preparation skills for beginners you do not need to learn them however just if you grasp some basic food preparation strategies.

This isn't a full overview to quick as well as very easy lunch recipes however its good something to chew on. Ideally this will obtain your imaginative juices moving so you can prepare delicious meals for your family members without doing too many square meals on your trip.

So that is going to wrap it up for this exceptional food Recipe of Favorite Médaillons de filet mignon de porc, sauce au poivre. Thanks so much for your time. I'm confident that you will make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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